Bemutatkozás

  magyarországi    Shaolin    Kung-fu    legkiválóbb    képviselőit    tömörítő
Shaoking csapatot Ambruzs Szabolcs négyszeres Kung-fu világbajnok kezdeményezésére 2007-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy a legmagasabb színvonalon és minél szélesebb körben népszerűsítsük a kínai harcművészeteket.

Látvány és hagyomány. Mozgáskultúra és művészet. A megismertetés és szórakoztatás mellett, nem titkolt célunk közönségünk lenyűgözése: hol az emberi teljesítőképesség határa, ha kellő akarat és kitartás van mögötte? Mit rejtenek a világ legérdekesebb harcművészeti formái fegyverekkel és az állatok utánzásával? Bemutatjuk!

Céljaink eléréséért elsődlegesen harcművészeti bemutatókon veszünk részt, valamint népszerűsítő rendezvényeket szervezünk. Meghívottként vagy szervezőként a rendezvények által nemcsak a Shaolin Kung-Fut, mint harcművészeti ágat mutatjuk be, hanem a kínai kultúra egy szeletét is az érdeklődök elé tárjuk. Tesszük ezt a kínai hagyományok és művészetek ismertetésével, ezzel is hozzájárulva a magyar-kínai kulturális kapcsolatok elmélyítéséhez.  

Fellépéseink által alternatívát szeretnénk adni arra, hogy látvány és érdekességek szemlélése mellett, a rendszeres mozgásra és sportra ösztönözzék környezetüket, munkatársaikat, családjukat és legfőképp a gyerekeiket.